Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ جواد امام در یادداشتی در روزنامه آرمان ملی نوشت نوشت: تندروها هنوز هم تلاش می‌کنند تا حتی در آینده هم جریان مخالف توان قد علم کردن نداشته باشد. حتی در این روزهای آخر برنامه‌های دولت که صرفا مربوط به دولت نیست و در جهت پاسخگویی به حقوق مردم است را مانع می‌شوند. طرح‌هایی که در آن سرمایه‌گذاری شده و حالا باید مورد بهره‌برداری قرار گیرند، افزایش حقوقی که طبق قانون باید انجام شود، اصلاح آیین‌نامه‌ها، وضعیت تبدیل استخدامی افراد یا شفاف‌سازی روش‌های سنتی واگذاری معادن که در اختیار برخی افراد یا شرکت و سازمان خاصی بوده و دولت آن‌ها را قانونمند و شفاف کرده و شرایط واگذاری آن‌ها را به صورت مزایده در آورده… آن‌ها حتی این مسائل را هم متوقف کرده‌اند و هر چیزی را که رگه‌هایی از توفیق و موفقیت این دولت یا به نوعی منتسب به جریان حامی دولت که اصلاح‌طلبان باشند را مانع می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توقف پخش سریال «گاندو» در نوروز ۱۴۰۰ و آغاز پخش آن از مرداد امسال هم ادامه همان پروژه‌ای است که دولت روحانی را در اذهان برای همیشه بزنند. آن‌ها می‌خواهند برای این دولت سند ماندگاری را ترتیب دهند و به ثبت برسانند که نشان دهد این دولت در راستای منافع ملی حرکت نکرده و به نوعی خیانت کرده است. نمی‌توان گفت که «آن‌ها» همان اصولگرایان هستند؛ چرا‌که آقای لاریجانی هم اصولگرا بود، اما او را هم تحمل نکردند. آن‌ها لاریجانی را هم که تا دو سال قبل رئیس مجلس بوده، عضو تشخیص مصلحت نظام، نماینده مقام معظم رهبری و رئیس توافقنامه مشترک کشور با چین است را نیز رد صلاحیت کردند.

 

اصولگرایان تندرو سعی می‌کنند برای دیگران تصمیم بگیرند

 

منظور از «آن‌ها» اصولگرایان نزدیک به جریان پایداری است که می‌توان اصولگرایان تندرو نامید که سعی می‌کنند برای دیگران تصمیم بگیرند. تمام موانعی که در پیش روی دولت برای جلوگیری از موفقیت بوده در دولت آینده شاهد رفع آن‌ها خواهیم بود که البته باید مورد استقبال ما و مایه خوشحالی هم باشد. هر گشایشی که پیش روی دولت آینده فراهم شود، گشایشی پیش روی کشور و مردم است و حداقل این است که ما شاهد خسارت و هزینه بیشتر نخواهیم بود. در فضای رسانه‌ای هم همین منوال خواهد بود ولی اگر قرار باشد به نحوی عدم موفقیت آن‌ها به تصویر کشیده شود یا مانعی ایجاد شود، آن را هم تحمل نخواهند کرد. آن‌ها از هر کوششی فروگذار نخواهند بود. آن‌ها با وجود رسیدن به قدرت یکدست هم تحمل دیگر جریانات را نخواهند داشت.

اگر قرار بود آن‌ها از تمام ظرفیت‌های کشور استفاده کنند، دلیلی نداشت این هزینه‌ها را متقبل شوند تا تمام احزاب و گروه‌های رقیب را کنار بزنند تا حدی که مجبور به تزریق ناامیدی به مردم شوند. برخی به قیمت عدم مشارکت مردم پیروزی خود را تضمین کردند. این یک نگاه غالب است که نمونه آن را در مجلس هم دیدیم. این افراد می‌دانند که پنجاه و دو درصد مردم در انتخابات شرکت نکرده‌اند و باید به اثبات برسانند که این دولت خائن بوده پس این مسیر باید ادامه پیدا کند تا در آینده هم خیال‌شان راحت باشد.

اما اگر نتوانند تجدیدنظر کنند و تمام سرمایه‌های کشور را به کار گیرند و همچنان فکر کنند که با یک جریان و با یک نگاه بسته می‌توانند کشور را اداره کنند، بدون پشتوانه مردم حتما محکوم به شکست هستند.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 اصولگرایان جواد امام گاندو سریال گاندو گاندو 2 سریال گاندو 2 سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۱۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی

استاندار گلستان در دولت روحانی، به روزنامه هم‌میهن گفت: «سال آینده دست‌کم ۳۷۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت. رئیسی به چاهی افتاد که مجلس قبل، برای روحانی کَند».

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هادی حق‌شناس می‌افزاید: «مجلس قبل، بودجه ۱۳۹۹ را با ۴۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش منابع درآمدی پیش‌بینی کرد تا دولت روحانی را در مضیقه قرار دهد و دیدیم که به کسری بودجه منجر شد؛ اما نکته اینجاست که این کار سبب شد در دولت رئیسی هم این کسری‌ها تکرار شود. به عبارت دیگر چاهی که برای دولت روحانی کندند، خودشان را گرفتار کرده و دولت رئیسی را به چاه انداخته است».

این سخنان از ابعاد مختلف قابل تامل است. نخست این که اکثریت مجلس دهم، حامی دولت روحانی بودند. مجلس دهم، سه فراکسیون داشت که دو فراکسیون آن، متعلق به آقایان عارف و لاریجانی بودند و در کنار هم، متحد دولت روحانی محسوب می‌شدند.

ثانیا، موضوع کسری بودجه هنگفت در دولت روحانی، فراتر از نقش مجلس بود و بیش از هر چیز، به آرزواندیشی برجامی دولت برمی‌گشت. دولت با توقف اصلاحات اقتصادی درونزا و شرطی کردن اقتصاد به برجام، و سپس انفعال مطلق در مقابل عهدشکنی برجام، با سقوط سنگین در آمد نفت مواجه شد و حال آن که به افزایش بی‌رویه هزینه‌ها دامن زده، خزانه ارزی را حراج/ جارو کرده، و تورم ۶۰ درصدی را به ارمغان آورده بود.

ثالثا سخنان استاندار سابق گلستان، اذعان تلویحی به موفقیت نسبی دولت رئیسی است. حق‌شناس می‌گوید «سال آینده ۳۷۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت». این در حالی است که دولت روحانی در سال ۱۴۰۰، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی را به ارث گذاشت.

به این ارثیه باید بیش از هفت برابر شدن حجم نقدینگی، بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی، و سررسید سود و اصل اوراق به میزان ۵۰۰ هزار میلیارد تومان را هم علاوه کرد؛ که در کنار معدل رشد تقریبا صفر درصدی ۸ سال دولت روحانی، به تورم ۶۰ درصدی ختم شد.

وقتی موتور تورم در این سطح انفجاری روشن شد و به مدت چند سال بالای ۴۰ درصد برقرار ماند، نتیجه طبیعی آن باید این می‌شد که رقم کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی سال ۱۴۰۰ (شروع دولت رئیسی) سالانه
۴۰ تا ۶۰ درصد افزایش یابد.

به بیان دیگر، این رقم به اعتبار انباشت بدهی‌ها و هزینه‌ها و نرخ تورم، باید در سال بعدی به دست‌کم ۷۲۰ هزار میلیارد تومان، و دو سال بعد (۱۴۰۲) به بیش از ۱۰۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسید؛ اما دولت موفق شده، رقم کسری محتمل را طبق برآورد استاندار دولت روحانی، در سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومان نگه دارد.

این در حالی است که در دو سال گذشته، هزینه‌های زیر هم انجام شده است:
- تسویه ۴۶۴ هزار میلیارد تومان از بدهی‌ها و تعهدات.
- تسویه حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی اصل و سود اوراق.
- تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به صندوق‌های بازنشستگی.
- اختصاص ۴۰ هزار میلیارد برای رتبه بندی معلمان.
- تسویه ۵۴ هزار میلیارد بدهی به بانک مرکزی.

دولت در همین دوره موفق شد صادرات نفت را که به زیر ۳۰۰ هزار بشکه رسیده بود، به حدود ۱/۵ میلیون بشکه افزایش دهد و ضمنا رشد اقتصادی را به بیش از ۴.۵ درصد در سال گذشته برساند.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • برگزاری یادواره روحانی شهید سیروس در لنده
  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • آخرین جزئیات گواهینامه موتورسیکلت بانوان از زبان وزیر کشور
  • گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان فعلا در دستورکار نیست
  • مهمترین دستاوردهای دولت در سه سال اخیر در قم
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیه
  • جملات وایرال شده پیمان یوسفی در وصف نکونام!
  • کالابرگ فجرانه سوم تا ۲۱ اردیبهشت ادامه دارد
  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد