Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-09@07:17:48 GMT

حاشیه‌های «گاندو» به الجزیره رسید

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۵۴۹۰۹

حاشیه‌های «گاندو» به الجزیره رسید

الجزیره در گزارشی به حاشیه‌های سریال «گاندو» در ایران پرداخته و ابعاد سیاسی آن را بررسی کرده است.

به گزارش ایسنا، الجزیره همچنین در این گزارش از «گاندو» به عنوان مجموعه‌ای سنت‌شکن یاد کرده است که برخلاف انتظار بیننده‌های ایرانی، به جای سریال‌های کمدی، در ایام نوروز روی آنتن رفت.

بخشی از گزارش این رسانه‌ی قطری هم به حواشی فصل دوم سریال اختصاص دارد که در آن مدعی شده است: «صرف نظر از موضوعات مطرح‌شده در سریال «گاندو ۲»، آنچه این سریال را در فصل دوم بحث‌برانگیز کرده است، توقف ناگهانی آن در قسمت سیزدهم، قبل از انتخابات ریاست جمهوری در ایران و نیز مذاکرات هسته‌ای با غرب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

الجزیره همچنین در این گزارش نوشته است که «توقف پخش «گاندو ۲» با دو واکنش متفاوت مواجه شده» و در این زمینه آورده است که عده‌ای می‌گویند که توقف پخش به دلیل کامل نشدن ساخت سریال و پخش سریع آن در ایام نوروز، آن هم درست قبل از انتخابات به منظور تاثیر بر افکار عمومی درخصوص جناح خاص سیاسی بوده است. گروه دوم نیز با نظری متفاوت معتقدند که پخش سریال «گاندو» به دلیل فشار‌های دولت بر صداوسیما متوقف شده است که این اظهار نظر با واکنش دولت و رد این ادعا همراه بوده است.

الجزیره همچنین در ادامه این گزارش، به صحبت‌های جواد ظریف ـ وزیر امور خارجه کشورمان ـ در کلاب هاوس با موضوع سریال «گاندو» و نادرست بودن محتوای آن اشاره کرده است و همچنین صحبت‌های مجتبی امینی ـ تهیه کننده سریال ـ که تاکید کرده «گاندو» بر اساس اسناد واقعی ساخته شده است.

در ادامه این گزارش همچنین با سجاد عابدی ـ کارشناس مسایل امنیتی ـ و محمد صادق نصراللهی ـ استاد دانشگاه امام صادق (ع) ـ درباره سریال «گاندو» گفتگو شده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: گاندو الجزیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۴۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاشیه‌ های روز اول نمایشگاه کتاب (عکس)

اولین روز نمایشگاه کتاب تهران درحالی به اتمام رسید که تعداد بازدیدکنندگان از نمایشگاه نسبت به روز اول سال گذشته کمتر بود.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،مترو برخلاف وعده خود، زمان سرخط قطار‌ها را کمتر نکرده و ابتدای روز در ایستگاه شهید بهشتی راهنمای نمایشگاه کتاب نصب نشده بود و در بلندگوی قطار نیز اعلام نمی‌شد نمایشگاه کتاب تهران برقرار است. هرچند در طول روز تابلو‌های راهنما به سمت نمایشگاه نصب شده بود.

ورودی در‌های مختلف، گل آرایی شده و صرفا سازه‌های آهنی بدشکل نبودند.

مانند همه روز‌های اول، دوره‌های مختلف نمایشگاه در ساعت‌های اولیه ناشران بسیار درحال چیدن کتاب‌های خود، ساخت غرفه یا دنبال دستگاه کارت‌خوان بودند و در این بین بودند ناشرانی که هنوز غرفه‌های خود را تحویل نگرفته بودند.



با وجود اینکه در‌های نمایشگاه کتاب از ساعت ۱۰ صبح باز شده بود، افتتاحیه رسمی نمایشگاه بعدازظهر با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سفیر یمن در ایران، یاسر احمدوند، معاون فرهنگی و رئیس سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و علی رمضانی، قائم مقام و سخنگوی این دوره از نمایشگاه کتاب برگزار شد. البته مراسم آتش‌بازی هم در ساعت پایانی نمایشگاه و در حیاط مصلی برگزار شد.



وزیر ارشاد در این مراسم در سخنانی گفت: «با همه مشکلات در برخی خانواده‌ها به دلیل مسائل معیشتی و اقتصادی انتظار می‌رفت که به حوزه کتاب توجه نشود، اما مردم کتاب‌دوست، کتاب را رها نکردند.»

او در ادامه از افزایش سرانه مطالعه، خودکفایی در کاغذ برای انتشار کتاب درسی، افتتاح کارخانه کاغذ زاگرس و افتتاح کتابخانه مرکزی در اراک گفت.

تعدادی از ناشران بزرگ که سال گذشته در بخش مجازی نمایشگاه حضور نداشتند، امسال حاضر بوده و تقریبا با استقبال بازدیدکنندگان هم مواجه شدند.

برنامه‌های فرهنگی نیز در بخش کوشک کتاب، گوشه نقد برگزار می‌شدند.

دستگاه‌های راهنمای کتاب و راهنمای ناشران شبستان هم در گوشه‌های مختلف گذارده شده است و مراجعه‌کنندگان می‌توانند کتاب خود یا ناشر مورد نظر خود را راحت‌تر پیدا کنند، البته غرفه‌های اطلاع‌رسانی در ورودی‌های مختلف شبستان و داخل شبستان راهنمایی مراجعه‌کنندگان هستند.

یکی از اتفاق‌های جالب نمایشگاه این است که مراجعه‌کنندگان با اسکن QR کد تعبیه شده در کتیبه‌ها، می‌توانند درباره کتاب‌های ناشر اطلاع کسب کنند.

البته در مواردی ساخت و ساز تا ساعت پایانی ادامه داشت.

سازمان زیباسازی شهرداری هم امسال مجسمه هایپر رئال شهریاری و حمید سبزواری را به نمایشگاه آورده بود. امسال خبری از پرفورمنس شخصیت‌های ادبی که سال گذشته هواخواهانی هم پیدا کرده و سوژه‌ای برای عکاسی بودند، نبود.

افتتاحیه میهمان ویژه نمایشگاه به فردا موکول شد در حالی که در سال‌های قبل افتتاحیه این بخش در روز اول انجام می‌شد و بخش بین‌الملل هم روز آرامی را پشت‌سر گذاشت.



بسیاری از غرفه‌داران در شبستان و بخش کودک در پاسخ به اینکه وضعیت امروز راضی کننده بود، می‌گفتند «روز اوله دیگه، طبیعیه خبری نباشه» «درحال چیدن کتاب بودیم، بد نبود» یا «فردا شلوغ میشه» و «امیدمون فردا و پس‌فرداست» هرچند تعدادی از ناشران آموزشی وضعیت امروز را نسبت به سال قبل خوب می‌دانستند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.


دیگر خبرها

  • حاشیه‌ های روز اول نمایشگاه کتاب (عکس)
  • 4 نکته درباره تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل
  • ماجرای حاشیه اخیر سریال کیانوش عیاری چیست؟
  • وضعیت روستاهای حاشیه دز در اهواز تحت کنترل است
  • در حاشیه جلسه هیات دولت
  • وزیر صهیونیست: تنها منبع خبری‌ام در جنگ، الجزیره است!
  • (تصاویر) حاشیه‌های تحلیف پوتین؛ از رهبر گرگ‌های شب تا آقای بازیگر
  • رازهای آشتی ایران و عربستان به روایت الجزیره قطر
  • شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی
  • واکنش حماس به جنگ اشغالگران علیه خبرنگاران و رسانه‌ها