Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، در صحن علنی امروز بیانیه ۱۶۰ نفر از نمایندگان را در تقدیر از عوامل تولید سریال گاندو خواند.
 
متن تقدیرنامه به شرح زیر است: 
  «بسم الله الرحمن الرحیم
در ایام نوروز شاهد پخش یک مجموعه تلویزیونی ساخته شده براساس تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) برای شناسایی، مقابله و خنثی سازی با پروژه نفوذ بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه تلویزیونی با نام "گاندو" مخاطبان چند میلیونی پیدا کرد، به تمام عزیزان، دست اندر کاران ساخت این مجموعه جذاب که فقط گوشه کوچکی از جریان نفوذ را به نمایش گذاشت، دست مریزاد می‌گوییم. مجموعه‌ای که به مثابه آب در لانه مورچگان عمل کرد، تا جایی که تمام همّ و غم شان را به کار گرفتند و علاوه بر حملات تخریبی به عوامل ساخت و بازیگران، سرانجام مانع ادامه پخش شدند.
 
علی رغم توقف پخش، اما همین چند قسمت پخش شده، مشتی نمونه خروار بود. البته تلنگری بر همه ما است که چرا مقام معظم رهبری پیوسته از خطر نفوذ دشمن سخن می‌آورند، از جمله دی ماه سال ۱۳۹۴ در دیدار ائمه جمعه، هشداری صریح و پیشگیرانه دادند و گفتند یک مسئله، مسئله نفوذ است؛ نفوذ. ما این مسئله نفوذ را در قضیه برجام و پس از برجام مطرح کردیم، این خیلی مسئله عجیب و خیلی مسئله مهمی است، کسانی که در مسائل گوناگون دسترسی به اطلاعات دارند، خوب می‌دانند که چه دامی برای کشور گسترانده اند یا می‌خواهند بگسترانند. برای نفوذ در حُسن و حصار اراده و فکر و تصمیم ملت ایران، با انحای مختلف تدابیر و سیاست‌ها و توطئه‌ها؛ این الان در جریان است. عناصر نفوذی مثل موریانه از داخل می‌جود و پایه‌ها را سست می‌کند و فرو می‌ریزد.
 
ملت در مجموعه تلویزیونی گاندو به صراحت دیدند که پروژه نفوذ بسیار فراتر از موضوع جاسوسی به نفع دشمن و در واقع هدف نهایی‌اش دلسرد کردن مردم از انقلاب و آرمان هایش با بکارگیری آخرین روش‌ها و تکنولوژی‌های ساخته شده در کارگاه‌های فوق سری سازمان‌های جاسوسی آمریکا، رژیم صهیونیستی و سایر مراکز جاسوسی غرب است.
 
همان که مقام معظم رهبری باز هم درباره آن هشدار دادند و اعلام کردند هدف از نفوذ، جریانی که مهم‌تر از نفوذ موردی است، تغییر باورها، تغییر آرمان‌ها و تغییر نگاه است. به گونه‌ای که مسئول مورد نفوذ همانطوری فکر کند که همان آمریکایی نگاه می‌کند. علی رغم این هشدارها، اما متاسفانه طی چند سال اخیر شاهد تبعات و پیامد‌های سنگین آثار نفوذ در کشور مخصوصاً در حوزه اقتصاد بودیم.
 
مجموعه تلویزیونی گاندو کیفرخواستی مستند علیه همین نگاه بود، نگاهی که حتی مشکل آب خوردن ملت را هم خارج از کشور جستجو می‌کرد. نگاهی خودباخته که شأنی برای توانایی جوانان برومند در داخل قائل نیست و بر این تصور باطل است تا کدخدا نخواهد، اتفاقی نخواهد افتاد.
 
ملت عزیز ایران! ما نمایندگان شما در خانه ملت یک بار دیگر خاضعانه همدردی و البته تشکر خود را از تحمل شما به واسطه مشکلات شدید اقتصادی که پیش آمد اعلام کرده و تمام تلاشمان را برای کاهش مشکلات با الگو قراردادن نامگذاری سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری که سال "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها" نامیدند، به کار خواهیم گرفت، اما بدانید ریشه مشکلات کجاست، چه جریانی و با چه انگیزه‌ای بر سر راه بالندگی این کشور مانع می‌سازد.
 
یکباردیگر از سربازان گمنام امام زمان (عج) و سازندگان و بازیگران مجموعه تلویزونی گاندو که به راستی سلبریتی واقعی هستند، تشکر کرده و به آنان خداقوت می‌گوییم که نوری بر تاریکخانه جریان نفوذ تابانده و پشت پرده بسیاری از وقایع تلخ و ناگوار رخ‌داده در کشور را افشا کردند.» برچسب ها: گاندو

منبع: خرداد

کلیدواژه: گاندو مجموعه تلویزیونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟

درحالی وزیر ارتباطات می گوید کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ۱۲ به اضافه یک عضو دارد و دولت در آن اکثریت را ندارد که براساس ماده ۲۲ قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه ۶ عضو از دولت، ۲ عضو از مجلس و ۴ عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد. - اخبار اقتصادی -

 

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات اخیرا درباره رفع فیلتر گوگل پلی اعلام کرد، دولت تاکنون سه بار درخواست رفع فیلتر آن را به کارگروه تعیین مصادق محتوای مجرمانه ارائه داده است.

زارع پور درباره ترکیب اعضای کارگروه اظهار داشت: کارگروه 12 به اضافه یک عضو دارد؛ 12 عضو که صاحب رای هستند و مرکز ملی هم سیزدهمین عضو است. وزارت ارتباطات هم یک عضو از این 13 عضو است، 6 رای هم دولت دارد و عملا اکثریت در این کارگروه با اعضای دولتی نیست و باید جمعی تصمیم‌گیری شود.
 
اظهارات زارع پور درباره 13 عضوی بودن کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درحالی است که براساس ماده 22 قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه به ریاست دادستان کل کشور 12 عضو دارد که به قرار زیر است:
 
دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یا نماینده وی
 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یا نماینده وی
 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یا نماینده وی
 وزیر آموزش و پرورش یا نماینده وی
 وزیر دادگستری یا نماینده وی
وزیر اطلاعات یا نماینده وی
 رئیس سازمان صدا و سیما یا نماینده وی
 فرمانده کل انتظامی
 یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس
یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تأیید مجلس
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی.
 
قانون جرایم رایانه ای مصوب سال 88 است و مرکز ملی سال 1390 در پی دستور رهبر انقلاب مبنی بر تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأسیس شد لذا عضویت این نهاد در این کارگروه در قانون ذکر نشده و در صورت حضور در جلسات آن، حق رأی ندارد.
 
با این احتساب کارگروه تعیین مصادق مجرمانه 6 عضو از دولت، 2 عضو از مجلس و 4 عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد.

از آنجا که کارگروه با حضور 7 عضو رسمیت پیدا می کند و تصمیمات آن با نظر اکثریت اتخاذ می شود، باید دید از میان این 12 عضو، کدام دستگاه ها مخالف نظر وزارت ارتباطات مبنی بر رفع فیلتر گوگل پلی هستند و آیا همه اعضای دولت در رفع فیلتر این اپلیکیشن متفق القول هستند؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موسوی: رابطه استیضاح وزیر صمت با خودروهای فیدلتی اتهام بزرگی به مجلس بود + فیلم
  • روح الامینی: باید انحصار از بازار خودرو برداشته شود
  • سریال ۸۷ به زودی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد
  • محمد حسین صفار هرندی: اختلاف داخلی زمینه‌ساز نفوذ دشمن است
  • ۴ سال سرنوشت کشور را به دست افراد اصلح بسپاریم
  • دستگیری فرد مدعی نفوذ در سفارتخانه‌ها برای اخذ ویزا
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • کدام نماینده مجلس ۱۴۰ سکه گرفته است؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم